Ваканция на море в Поморие

Бунгала на морето – почивна станция Далас в Поморие

11 двойни бунгала и 5 единични бунгала на морето, до брега

Почивна станция Далас разполага с 11 двойни бунгала и 5 единични бунгала на морето, които се намират точно на брега.

Стаите в двойните бунгала са самостоятелни, огледално разположени, обединени са от един общ вход-коридор, но имат самостоятелни входове. Всички стаи са богати на слънчева светлина, а интериорът им е летен и приятен. Разполагат с ПВЦ ламперия и дограма, а подът им е покрит с теракота.

Изглед от станция Далас - бунгала на морето
Изглед от станция Далас – бунгала на морето

Освен функционалното обзавеждане, стаите за настаняване на морето разполагат с хладилник, климатик, цифрова телевизия на Булсатком, безплатен Wi-Fi Интернет. В самостоятелната баня и тоалетна постоянно има топла вода. Стаите разполагат с три легла, но има възможност да се постави и четвърто.

Гостите на почивна станция Далас могат да разчитат и на бар-ресторант. Той разполага със столова и 100 седящи места. Тук можете да хапнете по всяко време на деня – за закуска, обяд и вечеря. Менюто ни е разнообразно и в него ежедневно се включват аламинути, както и различни, готвени на място, ястия. За децата има специално обособен детски кът, който разполага с достатъчно пространство за детските игри и забавления. За автомобилите на гостите е осигурен охраняем паркинг.

Кални бани в близост до станцията и бунгалата

В близост до станцията и бунгалата, в старата част на Поморие, се намират небезизвестните кални бани, толкова търсени от туристите в България и чужбина. Освен баните с лиманна кал, близо до почивната станция се намира стадионът, поликлиниката и различните местни магазини, а центърът на града е на 30 минути пеша.

Бунгалата на морето в станцията в Поморие са предпочитани и за организирани групови мероприятия. Тук всички, които търсят пълноценна почивка и отмора, са на правилното място. Почивна станция Далас е отворена за български и чуждестранни туристи от началото на месец май до октомври. Тук летният сезон е дълъг, защото водата остава топла, а след августовските жеги гостите ни могат да се насладят на приятна прохлада и спокойствие.

Очакваме ви! Насладете се на една незабравима ваканция в Поморие в нашите бунгала на морето – разположени на самия плаж, от тях ще можете да наблюдавате морската шир по всяко време, а свежият полъх на морския ветрец и шумът на вълните допълнително ще радват сетивата ви.